NL: Irma Somanza is lid bij Partage en couleurs vzw. Deze vereniging organiseert voornamelijk activiteiten voor jongeren en vrouwen. Partage en couleurs vzw organiseert zowel culturele als informatieve activiteiten maar ook uitwisselingsreizen.

Irma Somanza is 22 jaar oud en is een studente Communicatiemanagement. Ze heeft voor de eerste keer voor mensen gezongen toen ze 14 jaar was. Het is allemaal op een kerstviering op school begonnen. Sindsdien weet ze dat ze dit zo vaak mogelijk wilt doen. Na de aanmoedigende reacties is ze video’s beginnen up te loaden op Facebook en YouTube.

In mei 2015 heeft ze haar eerste videoclip gemaakt met Studio Mix-up. Studio Mix-up is de studio van Partage en couleurs waar je liedjes kan opnemen. Het is ook mogelijk om videoclips, reportages, teasers, … te laten maken. (Facebook: Studio Mix-up)

Je kan Irma Somanza terugvinden op de volgende sociale media:

Facebook: Irma Somanza

YouTube: Irma Somanza

Instagram: IrmaSomanza

Snapchat: Irma_SK