Wat staat er op het programma?

30 maart : Bepalen van het professioneel project. Uitstekende verwachtingen, competenties en of vaardigheden? Train of ontwikkel je vaardigheden? Organiseer je privé/ professioneel leven? Hoe het overschrijden van onze beperkinggeloven?

6 april: Help & zorg voor mensen opleiding in het Nederlands. 13 april: Creëer uw professionele ervaring. Thematieken zoals werk zoeken en de arbeidsmarkt, professioneel netwerk en vrijwilligerswerk, …

27 april: kies je opleiding. Vragen die moeten worden gevraagd voordat een opleiding van start gaat. Eveneens wordt er besproken hoe je netwerken kan ontdekken van Brusselse actoren opleiding.

Bovenstaande workshops gaan telkens door in het Kaaitheater op het eerste verdiep. Voor inschrijving en meer informatie kan u terecht op het volgend nummer: (0032) 489 902 910 of via mail: formations.slu@gmail.com.