Volgende  week bruist Brussel extra hard met  Bewogen, een festival waar het kleine ontmoeten centraal staat.
FMDO werkt mee aan het festival en organiseert er verschillende activiteiten die interessant kunnen zijn voor jullie en/of voor  jullie achterban. Dit hebben we voor jullie in petto:
  •  Drie Interculturele wandelingen van twee (t)huizen, één gids. Ontmoet de gidsen en hun leefwereld. 20/02 Tatjana uit Oekraïne, 22/02 Ikram uit Molenbeek, 24/02 Rihab uit Marokko. Meer info vind je op de flyer onderaan deze mail.
  • Een literaire reis rond de wereld. Samen met verschillende lidverenigingen organiseren we een expo moet poëzie & spreekwoorden uit verschillende culturen , workshops en animatie voor kinderen  en ouders en ‘savonds een literaire potluck (gedeelde maaltijd) met “open mic”, waar elke artiest welkom is om zijn/haar ding te doen. Deze activiteit  gebeurd ook in het kader van  Intraliteratour. Meer info vind je hier en op de flyer in Bijlage.
  • Ontmoet onze vrijwilligers tijdens een dialoogtafel Nederlands tijdens Café Croisant in De Markten.
Een aantal ideale momenten om FMDO en haar achterban te leren kennen! Ik wil jullie  graag uitnodigen om te komen en deze activiteiten zo breed mogelijk te verdelen.
bewogen 2thuizen, één gids dialoogtafel Café Croisant literaire reis rond de wereld