Een van de moeilijkheden voor vele verenigingen is de beperkte aandacht die wordt besteed aan de activiteiten die ze organiseren.

Scan 4 Diversity is een online platform voor de promotie van die activiteiten. Niet alleen worden ze hier aangekondigd, maar ook gerecenseerd, gedeeld en aangeraden. Deze website verzamelt alle praktische informatie en werkt als kapstok voor teasers, fotoreportages, tips en beschrijvingen van de evenementen.

Dit project is een samenwerking van de in Brussel actieve federaties van sociaal-culturele verenigingen van mensen met een migratieachtergrond.

 

On remarque un manque d’attention aux activités organisées par la plupart des associations de personnes issues d’immigration.

Scan 4 Diversity a été créé pour faire la promotion de ces activités. Celles-ci seront annoncées, conseillées et un compte-rendu sera également fait. Ce site rassemble toutes les informations pratiques et est une platforme pour des teasers, reportages de photos, conseils et descriptions des évènements.

Ce projet est une collaboration des fédérations, bruxelloises, des associations socio-culturelles de personnes issues de l’immigration.

CONTACTEER ONS

HOOFDKANTOOR/SIEGE PRINCIPAL

Bondgenotenstraat 52
1190 Brussel

TEL

02 344 69 92

E-MAIL

info@scan4diversity.be

WEBSITE

www.scan4diversity.be