Lisalisi vzw organiseert een multicultureel evenement op zaterdag 30 april waarop alle verenigingen welkom zijn. De verenigingen krijgen de kans om een infostand te houden om promotie te maken voor hun vereniging en hun activiteiten.

Schrijf je als vereniging in voor 15 april om een infostand te reserveren. De infostanden zijn gratis maar je moet er wel snel bij zijn. Om te reserveren stuur je een mail naar asbl.lisalisicongo1@gmail.com of bel je naar 0486 51 03 05

Er zullen ook workshops zijn en een vorming die gegeven zal worden door een professional. Hij zal uitleggen hoe je een dossier moet maken voor projecten in het Zuiden, hoe je aan communicatie moet doen, …

Allerlei verrassingen wachten je op. Lisalisi vzw wilt er alvast één verklappen… Er zal een show zijn met folkloristische artiesten en jonge rappers.

Het evenement zal doorgaan in het Wijkhuis Malibran (Damstraat 10, 1050 Brussel) vanaf 12u30.

Aarzel niet om de website van de vzw te raadplegen : www.lisalisi.org